4 augustus, 2018

We zijn weer terug!

Neel, Updates

Na een lange tijd inactief te zijn geweest op het vlak van YouTube, Facebook & Instagram zijn we weer terug met het creƫren van content speciaal voor jullie!

Volg je ons nog niet overal? Klik dan even op de social media icons onderaan deze pagina!

21 December, 2017

Bezig met de terugblik op 2017!

Neel, Updates

Vandaag begonnen aan het maken van een reportage over afgelopen jaar! Je vind de reportage morgen terug onder het tablad reportages op onze website!

20 juli, 2017

Open Server

Neel, Updates

De Open Server staat weer online in een gloednieuwe map met gloednieuwe mods. Je vind alle informatie en mods op onze teamspeak! kom gezellig langs!

ip: 4x4farming.nitrado.nl:12300

1 juli, 2017

Geen Streams!

Neel, Updates

Ik ben vanaf morgen tot en met 12 juli op kamp met de jeugdbeweging, Daarom zullen er dus ook geen streams en updates meer volgen op de website. Als het niet de druk is op het werk hoop ik die week nog veel live te zijn! En van wanneer de 5000 abonnees gehaald zijn zal er een 12h stream volgen!

29 juni, 2017

Klaar!?

Neel, Updates

Nog druk bezig geweest met het voorzien van de "Sign Up" knop, dit is voor zover ik weet nu ook klaar. Het tablad "Reportages" staat nu ook actief. FS17 reportages zijn ook in de maak en kan je binnenkort bewonderen op onze website! Heb jij nu toevallig nog een leuk idee? Stuur het me even door via contact en ik zal kijken wat ik ermee kan doen!

28 juni, 2017

Renovatie!

Neel, Updates

Vandaag toch maar eens begonnen aan het verbouwen van de website! Na heel wat proberen en testen tot de ingeving gekomen om een nieuw iets op de website toe te voegen. Namelijk de "updates" die laatste 2 updates vind je terug op de homepagina. Voor oudere updates komt er een "updates" knop op de website!