Leden

Gedurende ons bestaan is onze groep steeds blijven groeien, Dankzij de personen op deze pagina was 4x4 nooit geweest wat het nu is!

Neel

Neel is de persoon waardoor het allemaal begon, hij starte 4x4Farming in 2013. Neel is gekend als de persoon met zijn geweldige foto's en videos. Hij is de persoon met originele en briljante ideën op het vlak van videos editten en livestreamen tot het creëren van logo's en texturen van de mods!

DeerePowers

Oude machines, kleine boerderijen en veel koeien beschrijft DeerePowers. De meesten vragen die we overdag binnen krijgen worden beantwoord door deze held. Link link? Kan ik meedoen in de livestream? zorgt voor geen enkele stress bij hem!

RemcoB

Remco is de persoon met de beste ideën van ons allen. Buiten het feit dat hij creatief is is hij ook een zeer goede fotograaf. Zijn passie gaat vooral naar merken zoals Fendt en John Deere, deze vind je uiteraard ook meestal terug in zijn foto's.

Bart99

Barts is een bekendheid in de Nederlandse Farming Simulator wereld. Hij starte enkele jaren geleden zijn virtueel bedrijf A&R, en kreeg geleidelijk meer weergaven en reacties. Hij heeft een enorme passie voor Fendt, vooral voor de 600 series. zijn virtuele collectie telt meer dan 40 Fendt 615LSA - e's !

Lowie

Lowie is voor de meeste wel bekend dankzij de livestreams. Hij is al even bezig met het uitproberen van allerlij verschillende opstellingen om zijn foto's er zo goed mogelijk te laten uitzien. Hij is trouwens ook de enige Belg die als lid upload op onze Facebookpagina!

Fendt800

Onze unieke specialist, Er zijn niet veel mensen die Farming Simulator spelen zoals Nick dat doet. Zijn mods en foto's zijn zeer gedetailleerd, en aangepast aan zijn eigen verlangen. Nick verkoopt geen onzin, hij is de meest eerlijke en gezellige FS-player die je kan hebben.

Redmer

Redmer heeft een druk leven, hij werkt alle dagen. Maar alsnog is hij zeer actief in de Farming Simulator wereld. Alle dingen die hij maakt zijn "HammerGeil"

Jan

Jan is een zeer goede modder, van tekenen tot texturen en ingamen. Door het maken van foto's van zijn creaties deelt hij het met ons. En zo nu en dan zien we dat hij een van zijn creaties released. Je vind ze ook terug op de modhub van Farming Simulator.

Vladimir

Vladimir is onze mod-release specialist. Hij analyseerd de wensen van onze volgers en gebruikt deze om "de perfefcte mod" te realiseren. Je vind zijn mods in downloads op onze website!

Interfan

Basten is ons tweede teken talent, en hij doet wat webdevelopment in zijn vrijetijd. Hij is de jongen die iedereen in de groep verbaasd met iets totaal nieuws wat nooit eerder gezien is.

Stijn

Stijn kwam later in de groep, maar alsnog heeft hij al een naam in 4x4, Zo is hij een zeer ervaren mapper, zijn mods zijn zo realistisch dat ze niet veel overeenkomen met die van andere.

Vario

Bram is de persoon die de meest extreme modellen tekent, van simpele gewichten tot banden of originele daken voor zijn Massey's. Zo nu en dan doet Bram ook een livestream op twitch.tv, hier laat hij dan zien hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Melvin

Melvin woont in Duitsland, Tussen de grote machines van Europa. Zijn favorite merk is Case IH, Dit komt ook vooral voor in zijn foto's. Hij boekte zijn succes door het namaken van de Belgische loonwerker "Sprangers", een bedrijf met veel Case trekkers. Hij is actief in editten en reskinnen tot het ontwerpen van nieuwe concepten.

Joran

Joran tilt FS15 naar een hoger level, Hij staat bekend voor ongelofelijke Fendts en mesttanks. Hij kreeg veel aandacht in de community wanneer hij bezig was met het aanpassen van enkele Favorit's en Vario's. Zo is hij vooral goed in het annimeren van onderdelen.

Danny

Danny staat bekend voor zijn fantastische Fords, Fiats en transport combinaties. Hij tilt het kleine "gerij" naar een hoger level, hij weet hoe hij de juiste trekker samen met zijn werktuig in de foto moet staan om er het beste uit te krijgen!